Mød vores team

Webudvikler

Tore G. C. Rich

Tore G. C. Rich kombinerer webudvikling med journalistik. Det er derfor Tore, der har kodet Ny Tillids tillidsmåling på survey.nytillid.dk

Med sit firma InfoDroids ApS leverer Tore skræddersyet webudvikling, web apps, automatisering med online-robotter, web scraping,  søgemaskineoptimering (SEO), webshops, webhosting og spørgeskemaundersøgelser. Tore har desuden Styr Din Forening, en online-platform til foreninger, herunder boligforeninger.

Tore er content automation manager i JP/Politikens Hus og tidligere redaktør på Frederiksborg Amts Avis. Han er cand.comm. i journalistik med socialvidenskab som andet fag og har diplom i procesledelse.

Tores fokusområder

Webudvikling

Tore G. C. Rich har mere end 20 års erfaring med webudvikling og er grundlægger af virksomheden InfoDroids.

Han har udviklet en række services, som benyttes af virksomheder, organisationer, foreninger og konsulenter.

Testplatformen benyttes udover af Ny Tillid også af andre, fx af 7 Teamplayers, der tester dynamikken i teams.

Foreningsplatformen Styr Din Forening, giver gode, gratis redskaber til bestyrelser og sikrer intern kommunikation i foreninger.

j

Journalistik

Med knap ni år som redaktør på Frederiksborg Amts Avis og en uddannelse som cand.comm. i journalistik og socialvidenskab fra Roskilde Universitet og Ritzaus Bureau har Tore grundig erfaring fra journalistikkens verden.

I 2018 blev han indstillet til Graverprisen hos FUJ, Foreningen for Undersøgende Journalistik.

Tore har desuden været tilknyttet som vejleder på Journalistik på Roskilde Universitet.

Procesledelse og Ny Tillid

Hvordan en virksomhed, eller et land, kommer igennem en krise, afhænger i høj grad af tillid. Tillid til medborgere, tillid til medarbejdere og især tillid til ledelsen.

Da corona-krisen ramte Danmark, nød vi som land godt af, at befolkningen generelt har tillid til myndigheder og til fagpersoner. Det bidrog – indtil videre – til en effektiv håndtering og til en succesfuld genåbning. At vi samtidig er et land uden overdreven autoritetstro, medvirker desuden til en sund kritisk indstilling og debat.

På samme vis har virksomheder og organisationer, hvis ledere og fagpersoner nyder høj grad af tillid blandt medarbejderne, lettere ved at komme igennem forandringsprocesser. Og derfor er en krise, som corona-krisen, et godt tidspunkt at måle på, hvordan det rent faktisk står til med tilliden.

Vores team

ERfaring og styrke

 

Markus Bjørn Kraft

Markus Bjørn Kraft

Rådgiver

Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt

Konsulent

Karen Lumholt

Karen Lumholt

Analytiker, rådgiver

Tore G. C. Rich

Tore G. C. Rich

Webudvikler

Kontakt vores team

 

Benyt denne kontaktformular, så kontakter vi dig

Kontor

Carl Jacobsens Vej 16, opgang 6, 4. th.

2500 Valby

Følg os

Jeg vil gerne kontaktes om