Mød vores team

Rådgiver

Markus Bjørn Kraft

Markus Bjørn Kraft er rådgiver for en række danske og udenlandske topledere. Han rådgiver om strategi, tillid, kommunikation, magt, personlig og faglig udvikling og de aktuelle temaer som toplederen arbejder med. Han er toplederens personlige rådgiver. Markus er desuden forfatter til bestsellerne Den engagerede leder og Grib forandringen – magt, kommunikation, og ledelse. Grib forandringen er en bog med fokus på moderne resultatskabende forandringsledelse.

Markus' fokusområder

Forandringsledelse

Radikale forandringer har mere end nogensinde indtaget hverdagen i erhvervslivet og i offentlige organisationer. Teknologiske kvantespring, intensiv konkurrence, global markedsplads, stigende kundekrav er nøgleudfordringer næsten alle virksomheder dagligt forholder sig til. Forandring er blevet en basal forudsætning for succes i det moderne erhvervsliv. Virksomheder, der evner forandringens kunst, har en klar konkurrencefordel.

Virksomheder vil fra nu af befinde sig i en tilstand af permanent forandring med nærmest glidende overgange og parallelle processer. Og det kræver agilitet at skabe og absorbere disse forandringer – at gribe forandringen. Det er ikke længere nok at være forandringsparat. Ledere og medarbejdere skal være forandringsskabende.

 

Læs mere på Kraft-partners.dk

Strategi og kommunikation

Direktioner og bestyrelser bruger måneder på at udvikle stærke strategier og forandringsprojekter. Det gør de ofte ganske succesfuldt. Det bliver straks sværere, når ambitionen er, at strategien eller forandringen skal virkeliggøres på relevant vis for medarbejderne. En strategi eller en forandring bør være både en ledestjerne og et operationelt værktøj, som gør medarbejderne intuitivt i stand til at træffe de rette beslutninger.

Det kræver, at alle ledere og lederteams kan kommunikere om og implementere strategien på en måde, som gør den direkte relevant, operationel og meningsfyldt for medarbejderne.

Læs mere på Kraft-partners.dk

Opbygning af Ny Tillid

Tillid mellem ledere og medarbejdere udfordres specialet i kriser. Som i andre sociale forhold er tillid en primær komponent i ledelse. Hvis en leder ikke formår at skabe tillidsfulde relationer er der meget lille sandsynlighed for, at hun vil have succes. Ledelseskraft handler om at skabe resultater gennem relationer, og særligt brud på den etablerede tillid kan være afgørende for en organisations og leders performance. Sagt med andre ord, er værdien af en leders magt direkte afhængig af medarbejdernes tillid til denne magt – altså om magten er legitim.

Ny Tillid knytter sig derfor i høj grad også til personen bag lederskabet. Da tillid som nævnt er et relations-begreb og noget der ikke kan fremtvinges, skal lederens magt ikke legitimeres ved tvang. I stedet kræves der i lederens arbejde for at styrke sin troværdighed særlig selvindsigt på tre områder: Personlighed, Legitimitet & Kompetencer.

Læs mere her Beskrivelse af tillid

Vores team

ERfaring og styrke

 

Markus Bjørn Kraft

Markus Bjørn Kraft

Rådgiver

Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt

Konsulent

Karen Lumholt

Karen Lumholt

Analytiker, rådgiver

Tore G. C. Rich

Tore G. C. Rich

Webudvikler

Kontakt vores team

 

Benyt denne kontaktformular, så kontakter vi dig

Kontor

Carl Jacobsens Vej 16, opgang 6, 4. th.

2500 Valby

Følg os

Jeg vil gerne kontaktes om