Tillidsmåling

En tillidsmåling er et godt udgangspunkt for at drøfte status, effektivitet og arbejdsglæde

Begynd med en tillidsmåling

Ny Tillids tillidsmåling giver et klart overblik over medarbejderes og lederes opfattelse af den aktuelle situation i organisationen. Målingen er udgangspunkt for ledelsen til at drøfte fx status, effektivitet og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Formår ledelsen at skabe gode, tillidsfulde relationer, er sandsynligheden for, at ledelsen får succes, større. Ligesom brud på den etablerede tillid kan være afgørende for en organisations og leders performance.

Vi foretager tillidsmålinger både i helt små organisationer med ganske få medarbejdere og i store organisationer med hundredvis eller tusindvis af medarbejdere.

Eksempelresultat

Hvert team i organaisationen, og hele organisationen samlet set, måles på fem punkter: Åbenhed og sårbarhed, konstruktive konflikter, kompetencer, organisering og fælles mål/mening. Det tager hver medarbejder 10 minutter at udfylde spørgeskemaet. Målingen foretages online på computer, tablet eller mobil.

Fremgangsmåde

Sammen med vores rådgiver eller konsulent beslutter I jer for, hvor mange medarbejdere, der skal deltage i tillidsmålingen, og hvor mange teams, der skal deltage. Resultater kan sammenlignes for hvert team og for hele organisationen.

Hvert team får sit eget link til undersøgelsen, og når alle har svaret, modtager vores rådgiver eller konsulent resultatet og præsenterer det for jer.

Tillidsanalyse

Målingen kan suppleres med en stærk tillidsanalyse, der nøje beskriver på hvilke områder, tilliden er under forandring i Danmark – både for den enkelte og landet.

Ny Tillid

Fem målepunkter

Vores tillidsmåling måler niveauet af tillid i din organisation på følgende fem områder:

 

  • Åbenhed og sårbarhed
  • Konstruktive konflikter
  • Kompetencer
  • Organisering
  • Fælles mål/mening

Kontakt vores team

 

Benyt denne kontaktformular, og vi vender hurtigt tilbage

Kontor

Carl Jacobsens Vej 16, opgang 6, 4. th.

2500 Valby

Følg os

Jeg vil gerne kontaktes om